Het is weer juni Chipmaand! Tijdens deze maand wordt er extra aandacht besteed aan het chippen en, minstens zo belangrijk, registreren van uw huisdier.

Juist in de vakantieperiode raken veel huisdieren zoek. Jaarlijks worden er bij Amivedi ongeveer 32.000 dieren als vermist opgegeven, waarvan het in bijna 80% van de gevallen om een kat gaat. Een dier dat gechipt is en bij een databank geregistreerd staat, kan gemakkelijk met zijn baasje herenigd worden. Zonder chip kan uw huisdier niet geïdentificeerd worden en zonder registratie bij een databank zijn de adresgegevens van de eigenaar niet bekend. Door een goede registratie kan het dier weer worden herenigd met de eigenaar.

Voorkom dat u en uw dier elkaar kwijtraken en laat uw huisdier de hele maand juni chippen en registreren voor € 25,- (normale prijs: € 34,65).

Is uw dier al gechipt of gaat uw dier mee op vakantie? Kom gerust langs om de chip van uw huisdier te laten controleren. Hierbij wordt er gekeken of de chip nog intact is en of de registratiegegevens up-to-date zijn.

Wilt u een afspraak maken of heeft u nog vragen?

Neem gerust contact met ons op via 0593 – 33 12 53