Als praktijk willen we graag goede zorg verlenen aan uw dier. Onder goede zorg verstaan wij dat uw dier wordt behandeld door ervaren en deskundige dierenartsen, die in staat zijn om met nieuwe technieken goede onderzoeken, behandelingen en operaties te uit te voeren. Onze praktijk is in het bezit van apparatuur voor bloed- en urineanalyse, röntgen- en echoapparatuur en bewakingsapparatuur voor tijdens de operaties.

Met behulp van deze apparatuur verzorgen we ook patiënten die spoedeisende hulp nodig hebben zo goed mogelijk. We hoeven daardoor niet vaak door te verwijzen naar een kostbare specialistische kliniek die bovendien ’s nachts vaak gesloten is. Zo blijft de zorg betaalbaar en kan uw dier ook geholpen worden zonder extra kilometers.

Om de kwaliteit van diensten te verhogen zorgen wij dat per 1 juli in de nacht- en weekenddiensten altijd een gespecialiseerde gezelschapsdierenarts beschikbaar is. Daarvoor zijn wij een dienstregeling aangegaan met meerdere (gezelschaps)dierenartsenpraktijken in de buurt. De deelnemende praktijken zijn:

Dierenartsenpraktijk Westerbork
Westeinde 5
9431 CC Westerbork
Dierenartsenpraktijk Beilen
Eursingerweg 10
9411 BB Beilen
Dierenartsenpraktijk Dwingeloo Appelscha
Brink 12
7991 CG Dwingeloo

Vaart 48b
8426 AE Appelscha
De Dierenkliniek Hoogeveen
Kortewijkstraat 2
7906 AJ Hoogeveen
 

Deze praktijken zijn allen ook in de gelegenheid om buiten openingstijden een patiënt op te nemen en de nodige zorg te geven indien dat voor de situatie van het dier gewenst is.

Mocht uw dier buiten openingstijden hulp nodig hebben, dan zou het dus voor kunnen komen dat u geholpen wordt door een van de ervaren gezelschapsdierenartsen van bovengenoemde praktijken. Uiteraard zorgen wij voor een goede overdracht van informatie tussen de deelnemende dierenartsenpraktijken.

Wij hopen u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.

Team Dierenartsenpraktijk Westerbork