Gezelschapsdieren

U kunt bij ons terecht voor de eerstelijns gezondheidszorg voor uw gezelschapsdieren. Denk hierbij aan bijvoorbeeld vaccinaties, bij ziekte van uw dier, een gebitsbehandeling of een sterilisatie/castratie. 

Onze gezelschapsdierenarts is M.L.G.M. van Beek. Zij is in 1997 afgestudeerd aan de faculteit Diergeneeskunde in Utrecht. Marjolijn is sinds 1999 werkzaam bij Dierenartsenpraktijk Westerbork en heeft ruime ervaring in de behandeling en het opereren van gezelschapsdieren, zoals honden, katten, konijnen en cavia’s. In sommige gevallen is het nodig om uw dier door te verwijzen naar een specialistische kliniek. Wij werken samen met vaste specialisten, zoals Dierenkliniek De Kompaan in Ommen of De Tweede Lijn in Wilhelminaoord.

Voor gezelschapsdieren bieden wij verschillende diensten aan. Voor een overzicht van de beschikbare diensten kunt u hieronder een keuze maken voor een diersoort. Heeft u een vraag die niet op onze site wordt beantwoord? Neem dan gerust telefonisch contact met ons op. 

Honden

Katten

Konijn & knaagdier