Landbouwhuisdieren

U kunt bij ons terecht voor de eerstelijns zorg voor landbouwhuisdieren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan behandeling van zieke dieren, bedrijfsbegeleiding, vaccineren en hulp bij verlossingen. Onze dierenartsen voor landbouwhuisdieren en paarden zijn Bart van der Kolk, Gerdjan Hofste en Jolande Sonneveld. 

Voor landbouwhuisdieren bieden wij verschillende diensten aan. Voor een overzicht van de beschikbare diensten kunt u hieronder een keuze maken voor een diersoort. Heeft u een vraag die niet op onze site wordt beantwoord? Neem dan gerust telefonisch contact met ons op.

 

Rundvee

Schapen

Hobbydieren

Facebook

DAP Westerbork
DAP Westerbork2 dagen geleden
Wist u dat 1 op de 4 katten artrose heeft? Waarvan slechts 13% van de katten ook daadwerkelijk de diagnose ‘artrose’ krijgt? Vaak wordt de diagnose dus niet gesteld en blijft een optimale, pijnverminderde of pijnvrije aanpak uit.
Dit komt ook omdat katten pijn heel goed kunnen verbergen. Veranderingen in het gedrag van uw kat kunnen verschijnselen zijn van pijn. Het is daarom goed om op het gedrag van uw kat te letten. Want pijn kan de levenskwaliteit van uw kat sterk verlagen.

Twijfelt u of uw kat pijn heeft bij het bewegen, denk aan trap op- en aflopen, wil minder graag spelen/jagen, springen en rennen, neem dan contact met ons op. Hopelijk kunnen wij dan helpen om uw kat weer blij te maken 😺