Bel meteen 0593 – 331253

U wordt, 24 uur per dag, 7 dagen per week, direct doorverbonden met de dienstdoende dierenarts. In uitzonderingsgevallen is de betreffende dierenarts niet in de gelegenheid de telefoon snel genoeg op te (laten) nemen. Probeert u in voorkomende gevallen enkele minuten later nogmaals contact met ons op te nemen.

Waar wordt u verwacht?

Om de kwaliteit van diensten te verhogen zorgen wij dat per 1 juli in de nacht- en weekenddiensten altijd een gespecialiseerde gezelschapsdierenarts beschikbaar is. Daarvoor zijn wij een dienstregeling aangegaan met meerdere (gezelschaps)dierenartsenpraktijken in de buurt. De deelnemende praktijken zijn:

Dierenartsenpraktijk Westerbork, Westeinde 5, 9431 CC Westerbork

Dierenartsenpraktijk Beilen, Eursingerweg 10, 9411 BB Beilen

Dierenartsenpraktijk Dwingeloo Appelscha, Brink 12, 7991 CG Dwingeloo / Vaart 18b 8426 AE Appelscha

De Dierenkliniek Hoogeveen, Kortewijkstraat 2, 7906 AJ Hoogeveen

Deze praktijken zijn allen ook in de gelegenheid om buiten openingstijden een patiënt op te nemen en de nodige zorg te geven indien dat voor de situatie van het dier gewenst is.

Mocht uw dier buiten openingstijden hulp nodig hebben, dan zou het dus voor kunnen komen dat u geholpen wordt door een van de ervaren gezelschapsdierenartsen van bovengenoemde praktijken. Uiteraard zorgen wij voor een goede overdracht van informatie tussen de deelnemende dierenartsenpraktijken.