Sinds deze maand wordt ons team versterkt door een extra gezelschapsdierenarts, Yvette. Ter kennismaking heeft zij een klein stukje over zichzelf geschreven:

Na bijna 45 jaar in het landelijk gebied van Amsterdam-Noord te hebben gewoond en gewerkt, woon en werk ik sinds februari 2020 met mijn man, onze dochter en mijn ouders in Drenthe. In onze zoektocht naar rust, ruimte en natuur zijn we terecht gekomen op Boerderijcamping Het Amerveld.

Naast mijn werk had ik tijd genoeg voor mijn grote hobby… paarden en alles daar om heen. Inmiddels geef ik al bijna 6 jaar les aan zowel kinderen als volwassenen die, met hun eigen paard of een paard van mij, kennis willen maken met de wereld van Natural Horsemanship.

Kortom, ik verveel me niet, maar sinds de verhuizing naar Amen lagen mijn werkzaamheden als dierenarts volledig stil en de laatste maanden begon ik het werk, het contact met collega’s en vooral het contact met klanten en hun geliefde huisdieren te missen. Daarom besloot ik de stoute schoenen aan te trekken, en met succes, want nu mag ik het team van DAP Westerbork twee dagdelen per week ondersteunen bij de diergeneeskundige zorg van uw huisdieren.

Een aantal van u heb ik inmiddels al mogen ontmoeten en voor de overige klanten kan ik alleen maar zeggen: ik hoop dat ik u in de toekomst mag helpen uw huisdier zo gezond mogelijk te houden.

Tot gauw!