Ook dit jaar weer in februari:  “Maand van het gebit”

Gratis gebitscontrole voor uw huisdier

Uit onderzoek is gebleken dat 4 op de 5 honden en katten ouder dan 3 jaar gebitsproblemen hebben. Dit wordt vooral veroorzaakt door tandplak en tandsteen. Verwaarloosde gebitsproblemen geven ongemak en pijn en kunnen ernstige gevolgen hebben voor de gezondheid van uw huisdier. Net zoals het voor u belangrijk is regelmatig naar de tandarts te gaan, is het belangrijk het gebit van uw huisdier dagelijks te verzorgen en regelmatig te laten controleren.

Februari is de maand van het gebit. Gedurende de hele maand februari kunt u een afspraak maken om het gebit van uw huisdier te laten controleren. Hier zijn geen kosten aan verbonden. Ook cavia’s en konijnen zijn van harte welkom.

Mocht u huisdier na de controle een gebitsbehandeling nodig hebben dan krijgt u

  • 10% korting op de gebitsbehandeling
  • 10% korting op gebitsverzorgingsproducten
  • Elke woensdagmiddag in februari gratis gebitsverzorginginstructie-consult                                 (Maak hiervoor een afspraak)

JAARACTIE: Ook voor paarden een gratis gebitscontrole.

De gebitscontrole kan worden uitgevoerd tijdens de jaarlijkse vaccinatie. Het is exclusief eventuele sedatie, de kosten hier van zijn ± €15,- (afhankelijk van het lichaamsgewicht).            _____________________________________________________________________

De hele maand maart:  Sterilisatie- & Castratie Actie voor uw kat

Dit jaar hebben wij een sterilisatie- en castratie actie voor uw kat. U kunt uw kat laten steriliseren / castreren vanaf een leeftijd van 6 maanden, voor een gereduceerd tarief.

  • Sterilisatie van de poes voor maar €95, – ( pijnstilling)
  • Castratie van een kater voor maar €45, – ( pijnstilling)

Prijzen zijn bij normaal verloop van de operatie.

 Is uw kat al gechipt?

Niet? Dan is dit een mooi moment! De kosten voor chippen en registreren van uw kat zijn, in combinatie met de sterilisatie- & castratie actie, €25,- (normaal €32.50).