1 maart t/m 15 maart 2017

Dit jaar hebben wij een sterilisatie- en castratie actie voor uw kat. U kunt uw kat laten steriliseren / castreren voor een gereduceerd tarief.

Katten kunnen vanaf een leeftijd van 6 maanden gesteriliseerd / gecastreerd worden. Vanaf deze leeftijd beginnen de hormonen een rol te spelen.

Sterilisatie

De sterilisatie van de poes voorkomt krolsheid, ongewenste nestjes, sproeigedrag en zorgt voor verminderde kans op gezondheidsproblemen. Denk aan baarmoederontsteking en/of melkkliertumoren.

Castratie

Katers kunnen op vroege leeftijd al gaan beginnen met sproeien of plassen in huis. Het laten castreren op 6 maanden leeftijd verkleint de kans dat de kater dit gaat doen. Ook is de kans kleiner dat ze gaan zwerven.

Sterilisatie van de poes kost in de maand maart €99, – en een castratie van een kater €45, -.(bij normaal verloop van de operatie) De prijzen zijn inclusief pijnstilling.

Is uw kat al gechipt?

Omdat uw kat dan toch onder narcose is, is het een mooi moment om ze meteen te laten chippen. De chip zorgt ervoor dat uw kat gemakkelijk terug te vinden is. De kosten voor chippen en registreren van je kat zijn in combinatie met de sterilisatie- & castratie actie €25,- (normaal €32.50).