VetPlan

Beter voorkomen dan genezen! Met VetPlan krijgt uw hond of kat alle preventieve zorg die nodig is om zo lang én gezond mogelijk te blijven leven. Door een regelmatige (jaarlijkse) gezondheidscontrole worden eventuele aandoeningen bij uw hond of kat vroeg ontdekt. in een vroeg stadium zijn aandoeningen door ons beter te behandelen, wat de vooruitzichten voor uw dier verbetert. Met VetPlan zorgt u er samen met ons voor dat uw hond of kat in topconditie blijft!

Hoe werkt VetPlan?

Voor VetPlan betaalt u maandelijks een vast bedrag dat automatisch wordt geïncasseerd. Voor dit bedrag ontvangt uw huisdier gezondheidscontrole(s), een jaarlijkse vaccinatie op maat, ontwormingsproducten en producten tegen vlooien en teken. VetPlan bevat bovendien nog andere voordelen voor u en uw huisdier. Zo ontvangt u bijvoorbeeld 10% korting op overige vaccinaties, 10% korting op gebitsbehandelingen en kunt u onbeperkt de nagels van u dier(en) laten knippen. Ook ontvangt u herinneringen wanneer het weer tijd is om te behandelen tegen vlooien, teken en wormen, of krijgt u een oproep voor de jaarlijkse vaccinatie van uw dier. 

 

Let op! VetPlan is een abonnement op de preventieve zorg voor uw dier en dus geen verzekering. Het biedt dus geen dekking als uw huisdier plotseling ziek wordt.